
סלט כרוב אסיאתי הכי טעים שאכלתי
מאת – אורלי אוחנה כהן
המרכיבים –
חצי כרוב סגול
חצי כרוב לבן
2 גזרים
בצל סגול
חצי צרור כוסברה קצוצה
בוטנים קלויים (קצוצים או חצאים)
לתיבול:
2-3 כפות שמן זית
2 כפות דבש
שן שום כתושה
3 כפות סויה
כפית שמן שומשום
מיץ מלימון אחד
מעט פלפל שחור
מלח (לטעום אם צריך)
אופן ההכנה –
לקערה גדולה של סלט,
נפרוס לרצועות דקות את הכרוב הלבן והסגול.
לאחר מכן נגרד את הגזרים בפומפיה ונוסיף את שאר מרכיבי הסלט גם כן לקערה.
את הרוטב נכין בקערה קטנה נפרדת , נערבב היטב את כלל מרכיביו ונשפוך מעל הירקות.
נערבב היטב .
מומלץ להכין את הסלט זמן מה לפני הגשתו לריכוך הכרוב וספיגת טעמים.
בתאבון!

תגובה אחת על “סלט כרוב אסיאתי הכי טעים שאכלתי”
יאמי קצר וקולע ומטריף בטעם