
בלינצ’ס כשר לפסח מקמח תפו”א.
(יצאו לי 17 חביתיות)
המרכיבים-
כוס קמח תפו”א
כוס חלב או 1 כוס מים לפרווה
3 ביצים
1/2 כף סוכר (מי שרוצה מילוי מלוח לא להוסיף סוכר)
מעט מלח
אופן ההכנה-
בבלנדר/מיקסר יד לבחוש את כל המצרכים לבלילה חלקה.
לשמן מעט מחבת טפלון קטנה וליצוק עד כיסוי הקרקעית בשכבה דקה.
ברגע שהחלק העליון
מתייבש מעט להפוך לצד השני עד להזהבה קלה.
למרוח מייפל/ממרח נוטלה/דבש ומה שאוהבים, לקפל וליהנות.
הערה: לערבב מדי פעם את הבלילה כי הקמח תפו”א שוקע למטה.
בתאבון (: