קטגוריות
Uncategorized

מתכון לחרוסת מבית אמא

 

 

 

זה המתכון לחרוסת מבית אמא

מלכה כחלון

המרכיבים

50 גר מכל אגוז

קשיו, שקדים,

פקאן , בונדוק

חצי כוס צימוקים

חצי כוס תמרים מגולענים

חןפן משמש מיובש

חופן שזיפים מיובשים ללא גלעין

מעט טחינה

מעט סילאן

 

אופן ההכנה –

לשים במגמיקס את האגוזים ופירות יבשים .

להפעיל בפולסים ולהוסיף קצת סילאן וקצת טחינה (לא חובה)

עד שמתגבש קצת .

לגלגל כדורים  ולמקרר בהצלחה
חג שמח🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *