
איזה צבע משגע
עוף עם ערמונים ופטריות של אילנית בניזרי
מתכון אליפות
המרכיבים –
חלקי עוף פולקע או כרעיים
בצל גדול
שיני שום
חבילה ערמונים
חבילה פטריות
כוסברה קצוצה
מלח
פלפל שחור
כפית כורכום
כף מרק עוף
מעט גרגירי פלפל אנגלי
אופן ההכנה –
נטגן בשמן זית את הבצל .
נוסיף שום ונוסיףאת חלקי העוף.
נטגן טוב ונוסיף תבלינים וכוס מים .
נבשל חצי שעה .
נוסיף את הערמונים והפטריות ונמשיך עוד חצי שעה בישול .
נעטר בכוסברה קצוצה
בתאבון
אפשר להשחים בתנור לפני הגשה .