קטגוריות
חגים חלבי

בוריקיטס מבצק מושלם !

אסתר סמרנו

 

בורקיטס מבצק מושלם קל נוח וטעים

מומלץ לשבועות

שוה לאמץ את המתכון

מאת אסתר סמרנו

 

המרכיבים-
4 וחצי כוסות קמח תופח

כפית מלח

כוס מים

כוס שמן

מילוי-

קובייה בולגרית

תפוח אדמה מבושל

150 גר גבינת קשקבל מגורדת או צהובה אחרת

ביצה

 

אופן ההכנה

בצק –

ללוש היטב את המרכיבים יחד עד לאיחוד ולקבלת בצק חלק.

להניח במקרר להתייצבות כשעה.

בנתיים להכין את המלית-  לפורר גבינה בולגרית לערבב עם  תפוח אדמה וגבינת קשקבל וביצה .

לרדד בצק לעובי חצי ס”מ.

ליצור 40 כדורים.

לשים מילוי במרכז ולסגור לצורת הבוריקיטס.

לערבב ביצה עם מעט מים ולהבריש מעל.  לזרות שומשום.

לאפות: 180 מעלות כ-30 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *