
בורקיטס מבצק מושלם קל נוח וטעים
מומלץ לשבועות
שוה לאמץ את המתכון
מאת אסתר סמרנו
המרכיבים-
4 וחצי כוסות קמח תופח
כפית מלח
כוס מים
כוס שמן
מילוי-
קובייה בולגרית
תפוח אדמה מבושל
150 גר גבינת קשקבל מגורדת או צהובה אחרת
ביצה
אופן ההכנה –
בצק –
ללוש היטב את המרכיבים יחד עד לאיחוד ולקבלת בצק חלק.
להניח במקרר להתייצבות כשעה.
בנתיים להכין את המלית- לפורר גבינה בולגרית לערבב עם תפוח אדמה וגבינת קשקבל וביצה .
לרדד בצק לעובי חצי ס”מ.
ליצור 40 כדורים.
לשים מילוי במרכז ולסגור לצורת הבוריקיטס.
לערבב ביצה עם מעט מים ולהבריש מעל. לזרות שומשום.
לאפות: 180 מעלות כ-30 דקות.