קטגוריות
חגים חלבי צמחוני

בורקס ספידי גבינות אמאל’ה כמה טעים

 

שרית כהן

אימאלה ! בורקס ספידי הכרתם? אני לא מאמינה כמה טעים 😍

קל ומהיר

המרכיבים –

בצק ספידי-

2 כוסות קמח תופח

כוס מים רותחים

חצי כוס שמן /זית

כפית מלח

 

מלית-

קופסה קוטג’

קובייה בולגרית או  צפתית

כוס גבינה צהובה מגורדת

ביצה

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה –

מכינים את הבצק מערבבים עד שמתקבל בצק נעים וחלק.

מערבבים את חומרי המילוי .

מחלקים בצק לשניים

משטחים לעלה דק, אם קשה לפתוח את הבצק ,

לשים בין שני ניירות אפייה ולפתוח עם מערוך

חלק אחד משטחים בתבנית מלבנית פיירקס

שמים מילוי גבינות, חלק שני מניחים מעל

חותכים ריבועים בסכין

מורחים בביצה טרופה מפזרים שומשום ואופים כ- 40 -45 דקות

בחום 180-190 מעלות, עד שמשחים

 

ובתאבון! 💖

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *