קטגוריות
עוף ראש השנה

מתכון לפרגיות בתנור – סיר מנצח לשבת

 

מיכל עמר

מתכון פרגיות מוצלח וטעים של מלי מאירוב

 

המרכיבים-

8 סטייק פרגיות קצת יותר מקילו

למרינדה –

כף טריאקי

כף סילאן

כף צ’ילי מתוק

כף פפריקה

כפית פלפל שחור

מלח

תבלין שווארמה

צ’ילי גרוס חריף

רבע כוס שמן זית

למחבת –

2 בצלים

סלסלת פטריות טריות

פטרוזיליה לקישוט

אופן ההכנה –

נחתוך את הפרגיות לרצועות גדולות.

נכניס לתוך המרינדה  נערבב טוב טוב עם כל התבלינים והשמן .

בסיר גדול נטגן את הבצלים הפרוסים.

נוסיף פטריות פרוסות דק.

לאחר מכן נטגן את הפרגיות משני הצדדים.

נעביר לתבנית שאפשר להכניס לתנור .

נעטוף את הכל ונכניס לתנור 190 מעלות כ- 40 דקות.

נסיר את הכיסוי ונצלה עוד 20 דקות על 160 מעלות

להשקות מידי פעם את הפרגיות בנוזלי הרוטב.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *