
מתכון פרגיות מוצלח וטעים של מלי מאירוב
המרכיבים-
8 סטייק פרגיות קצת יותר מקילו
למרינדה –
כף טריאקי
כף סילאן
כף צ’ילי מתוק
כף פפריקה
כפית פלפל שחור
מלח
תבלין שווארמה
צ’ילי גרוס חריף
רבע כוס שמן זית
למחבת –
2 בצלים
סלסלת פטריות טריות
פטרוזיליה לקישוט
אופן ההכנה –
נחתוך את הפרגיות לרצועות גדולות.
נכניס לתוך המרינדה נערבב טוב טוב עם כל התבלינים והשמן .
בסיר גדול נטגן את הבצלים הפרוסים.
נוסיף פטריות פרוסות דק.
לאחר מכן נטגן את הפרגיות משני הצדדים.
נעביר לתבנית שאפשר להכניס לתנור .
נעטוף את הכל ונכניס לתנור 190 מעלות כ- 40 דקות.
נסיר את הכיסוי ונצלה עוד 20 דקות על 160 מעלות
להשקות מידי פעם את הפרגיות בנוזלי הרוטב.
