קטגוריות
Uncategorized

פשטידת תרד וגבינות רק לערבב ולתנור – מוצלחת וטעימה

 

Adina Batash
פשטידת תרד וגבינות בחושה וקלה
עדינה בטש
המרכיבים-
 גבינה לבנה 5% / 9%
 גביע יוגורט
150 גרם גבינה צפתית קשה מגורדת
150 גרם גבינה בולגרית קשה מפוררת
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם מוצרלה מגורדת
3 ביצים
 חבילת תרד טרי גדולה (לאחר השריה במים חמים וצינון)
3/4  כוס קמח תופח 
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה –
את התרד לשטוף היטב להשרות במים רותחים ולסנן.
לקצוץ מעט.
לערבב את כל החומרים יחד .
למזוג ל-2 אינגליש ולאפות על 180 מעלות עד שזהוב ויציב .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *