מתכון לסינטה מוקפצת עם פטריות וכל ירק שאוהבים.
מוקפץ בקר אסייאתי מהמם
מאת חגית חוגי
המרכיבים–
700 גרם בערך סינטה דקה חתוכה לרצועות
כף קורנפלור
בצל
פטריות
4 שיני שום
מעט ג’ינג’ר לא חובה
פלפל ירוק רצועות
פלפל אדום רצועות
פלפל חריף
גזר
אפשר עוד ירקות
כחצי כוס טריאקי
רבע כוס צ’ילי מתוק
רבע כוס סויה
כף סילאן
שמן שומשום כפית
אופן ההכנה –
נערבב את הסינטה עם קורנפלור ,פלפל שחור .
במחבת לחמם מעט שמן ולצרוב הסינטה בעדינות לזמן קצר שלא תתייבש משני צדדים.
בווק או סוטאג נטגן טבעות בצל להשחמה נוסיף כל הירקות וחבילת פטריות טריות להקפיץ יחד עם 4 שיני שום כתושות.לגרד פנימה מעט ג’ינג’ר.
להוסיף טריאקי, סויה צ’ילי מתוק סילאן ומעט שמן שומשום
נקפיץ הכל יחד,נוסיף פנימה את הסינטה ונקפיץ לעוד דקה.
בקערית נערבב כפית גדושה קורנפלור עם מעט מים ונוסיף לסיר לקראת סוף הבישול,זה יסמיך את הרוטב ויעטוף את הירקות והבשר .
לפזר בוטנים קצוצים בסוף בצל ירוק ,שומשום
כל מה שאוהבים
בתאבון