קרדיט לתמונה נעמי ממן
עוגת וניל תפוזים רכה ועסיסית – הכי טעימה שיש
תבנית עם חור באמצע משומנת
המרכיבים-
5 ביצים
כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס מיץ תפוזים
שקית אינסטנט וניל
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
כפית קליפת תפוז מגורדת
אופן ההכנה –
נפריד את הביצים ונקציף במיקסר חלבונים עם סוכר ממש לקצף חזק.
נערבב בקערה את החלמונים עם שמן ומיץ נוסיף כל שאר המרכיבים ולבסוף את הקמח.
נקפל את קצף החלבונים בזהירות ולאט לתוך התערובת.
נעביר לתבנית
נאפה על 180 מעלות בערך 40 או 50 דקות.
4 תגובות על “עוגת וניל תפוזים רכה ועסיסית”
העוגה ניראת מגרה טעימה
אני רוצה להכין אותה עכשיו
מה גודל התבנית ?
תודה
26
האם מדובר בשקית אינסטנט פודינג וניל ?
מקציפים אותה עם החלבונים?
תודה על כל המתכונים הנהדרים
כן שקית יחד עם הקמח