עוגת תפוזים של אמא
תמיד מצליחה ואיזה גובההה
המרכיבים-
7 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס תפוזים
כוס שמן
2 ורבע כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
קורט מלח
שקית סוכר וניל
אופן ההכנה-
נקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף
בקערה אחרת נקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר לאחר מכן נוסיף בהדרגה שמן ומיץ.
נערבב ונוסיף שאר המרכיבים.
נקפל את הקצף לתערובת בעדינות
לאחר מכן נעביר לתבנית סיר פלא או אנודייז עם חור בקוטר 26.
לא לשמן את התבנית.
אפייה 160 מעלות שעה.
לאחר שמוציאים אפשר להפוך את העוגה אם יש רגליים
ואחרי שהעוגה מתקררת לחלץ מהתבנית
בהצלחה
4 תגובות על “זאת עוגת התפוזים שלי המהממת שתמיד מצליחה”
כתסת משהו כוס וחצי ולא כתבת מה. לא כתבת סוכר אז כנראה סוכר. תתקני.
תיקנתי תודה
נראה מהמם. אגל כמה אבקת אפייה צריך ?
שקית