קציצה פצצה.
קציצה שמריחה למרחקים, תכינו הרבה
כי תמיד הן נגמרות מהר
מתכון מאת אבי שריד
המרכיבים –
קילו טחון – בשר צלעות ( מספר 2 )
3 בצלים קצוצים דק וסחוטים
חבילת כוסברה
חבילת פטרזליה
חצי חבילה שמיר
3 פרוסות לחם לבן רטוב וסחוט
3 ביצים
כוס סולת
כף פפריקה
כפית פלפל שחור
כפית כורכום
וכפית קינמון
מלח
אופן ההכנה –
לקצוץ ירק ובצל ולסחוט מנוזלים.
את הכל מערבבים יחד היטב ומניחים בצד.
מבשלים במים שתי תפוחי אדמה גדולים , בישול חלקי שהם יהיו מעט קשים,מוצאים מצננים וחותכים לקוביות קטנות.
מוסיפים את תפוחי האדמה לעיסה ומערבבים מכניסים למקרר לשעה.
יוצרים קציצות ומטגנים בשמן עמוק .
תהנו