בייגלה אליפות
אחרי פסח כיף לפתוח ככה את השבוע
המרכיבים-
קג קמח
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
כ 2 וחצי כוסות מים
2 כפיות מלח
אופן ההכנה –
ללוש היטב יחד כל המרכיבים במיקסר עד שמתקבל בצק חלק וגמיש .
לכסות לתת מנוחה 30 דק.
להרתיח בסיר מים
להוסיף 4 כפות דבש
2 כפיות סודה לשתיה.
מערבבים היטב .
מחלקים בצק ל כדורים . מכינים את צורת הבייגלה.
איזה שרוצים .
אפשר 2 רצועות מלופפות יחד ולסגור לעיגול.
מכניסים למים כחצי דקה מכל צד.
מוציאים .
מעבירים לתבנית עם נייר אפיה..מפזרים שומשום..מלח..זעתר.
אופים ב180 מעלות עד שהבייגלה שזוף ויפה.❤
תגובה אחת על “מתכון לבייגלה טרי שאי אפשר לעמוד בפניו”
ניראה מעולה