קטגוריות
בשר סלטים קציצות

חייב אותו בעל האש – הקבב העיראקי שלי

דקר כהן
הקבב העיראקי שלי
מאת – דקר כהן
המרכיבים – 
קילו וחצי בשר טחון נתח צלעות טרי
150 גרם שומן טחון איכותי וטרי גם כן
צרור פטרוזיליה קצוצה
2 בצלים גדולים קצוצים (בסכין!)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אצלנו לא שמים תבלינים
ישנה אפשרות לתבל בתבלינם שאתם אוהבים כמו
כמון, בהרט או כף עמבה
דקר כהן

אופן ההכנה – 

לערבב את כל המרכיבים בקערה.
להכין קבבים מאורכים ולהכניס למקרר לחצי שעה לפחות להתייצבות.
ומשם ישירות למנגל ולהתענג כמה שטעים.
בתאבון!!
דקר כהן

תגובה אחת על “חייב אותו בעל האש – הקבב העיראקי שלי”

א..קבב טוב לימד אותי אדם בוכרי לעשות
כל מה שאמרת נכון אתה רוצה קבב יותר מיוחד מגרדים את הבצל ואת הפטרוזיליה במעבד מזון לבשר מוסיפים שמן פלפל שחור ומעט מלח תראה את התוצאות אחר כך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *