עוגת שוקולד קלה
מאת – Yardena Masilker
המרכיבים –
4 ביצים
1 כוס סוכר
חצי שמנת מתוקה
חצי כוס שמן
1 כוס קמח תופח
1 כוס שוקולית
לציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
להקציף את הביצים עם הסוכר היטב כ 5 דקות לקצף בהיר.
להוסיף את שאר המרכיבים לערבב היטב עד איחוד ולעצור.
להעביר לתבנית עגולה 24 או 26
להכניס לתנור ב180 מעלות אפייה כ 40 דקות.
לציפוי –
להמיס על הגז את השוקולד עם השמנת לתערובת אחידה.
לשפוך על העוגה כשהיא קרה.
בתאבון ובהצלחה!!