רולדת קפה
10 דק’ עבודה 10 שניות נעלמה – רולדה הכי טעימה שיש
מאת – Yamit Haronian
המרכיבים –
כוס חד”פ חמה
לרולדה:
4 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח
קורט מלח
רבע כפית אבקת אפייה
2 כפות נס קפה
למילוי:
מיכל שמנת מתוקה
כף סוכר
כף פודינג וניל
לציפוי:
50 גרם שוקולד מריר
שברי שוקולד איזה שאוהבים
אופן ההכנה –
תחילה מחממים את התנור ל160 מעלות.
במיקסר שמים את הביצים הסוכר והמלח ומקציפים עד קצף לבן ויציב.
לאחר מכן , מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והנס קפה
ומערבבים עד איחוד.
על גבי תבנית תנור עם נייר אפייה , נשפוך את תערובת הרולדה ונשטח עם מרית בצורה אחידה.
מכניסים לתנור ל8-10 דק’ מוציאים ומקררים.
בזמן שהבצק מתקרר , מכניסים למיקסר את השמנת יחד עם הסוכר והפודינג וניל ומקציפים לקצפת טעימה ועמידה.
מורחים את הקצפת על גבי בצק הרולדה בשכבה אחידה ןמגלגלים יחד עם נייר האפייה לרולדה עגולה ויפה .
ממיסים את השוקולד המריר ושופכים מעל הרולדה.
מפזרים שברי שוקולד והרי לכם רולדה קלה להכנה ומושלמת לאכילה.
בהצלחה!!!