קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות פרווה

חיתוכיות פקאן פרווה חטיף מושלם לחג

ליטל אשואל

 

חיתוכיות פקאן פרווה חטיף מושלם לחג

מאת – ליטל אשואל

המרכיבים – 

תבנית מרובעת

לבצק:

כוס קמח לבן מנופה

100 גרם מחמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות

100 גרם אבקת סוכר

כפית אבקת אפייה

4 כפות שמנת צמחית

 

לטופ פקאן:

250 גרם פקאן גרוס (לא טחון)

100 גרם מחמאה מומסת

חצי כוס סוכר חום כהה

3 כפות מייפל

2 כפות שמנת צמחית

 

אופן ההכנה – 

מחממים תנור על 180 מעלות.

בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, מחמאה קרה חתוכה לקוביות, אבקת סוכר ואבקת אפייה,

ומפעילים על מהירות בינונית עד להיווצרות פירורים דקים, מוסיפים את השמנת הצמחית ולשים עד לאיחוד.

לוקחים תבנית מרובעת, היא צריכה להיות לא גדולה מידי,

מרפדים אותה בנייר אפייה ומניחים את הבצק.

לוחצים עם הידיים כך שהבצק יגיע לכל קצוות התבנית.

אופים כ15 דק להשחמה קלה, מוציאים מהתנור ומצננים.

 

מכינים את המלית:

ממיסים את המחמאה במיקרו ומוסיפים אליה את כל מרכיבי המלית.

יוצקים על תחתית הבצק ואופים ב180 מעלות למשך 20 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים לחלוטין ופורסים לקוביות יפות.

מרשים ולא מסובך להכנה, וטעים כלכך!

בהצלחה!!

 

לעוד מתכוני עוגות לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *