קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

טורט לימון עננים – עוגה משגעת

מאיה בוטראשוילי

טורט לימון במירקם עננים

עוגה משגעת לכבוד השבת

עוגה פרווה מתאימה לכל ארוחה

בואו ותכינו המתכון כאן

מאיה בוטראשוילי

המרכיבים –

5 ביצים

כוס וחצי סוכר

2 שקיות סוכר וניל

חצי כוס מיץ לימון

גרידה מלימון שלם

חצי כוס שמן

כוס וחצי קמח לבן

שקית אבקת אפייה

קמצוץ מלח

כפית תמצית וניל טהורה

אופן ההכנה –

מפרידים את הביצים.

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.

מערבבים בקערה את החלמונים עם מיץ ושמן מוסיפים לחלבונים בתנועות עטיפה ובהדרגה גם את שאר המרכיבים והקמח.

לאחר שהבלילה חלקה

מעבירים ל 2 תבניות אינגליש קייק.

אפייה 180 מעלות

בערך 35 דקות עד שהעוגה מתייצבת .

לבזוק אבקת סוכר למעלה

בהצלחה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *