קטגוריות
חגים עוגות עוגות פרווה ראש השנה

זאת עוגת התפוחים המושלמת

 

איריס משה
זאת עוגת התפוחים המושלמת
משתפת בכיף מתכון ששיפרתי ומוצלח מאוד !
מי יכול להתנגד לעוגת תפוחים ביתית? היא מושלמת לארוחת ערב משפחתית, לאירוח או סתם כנשנוש לצד הקפה.
מתכון מאת – איריס משה
לתבנית אינגליש אחת
המרכיבים-
2 ביצים
שלושת רבעי כוס סוכר
שקית אבקת סוכר וניל
שקית א. אפיה
חצי כוס שמן
רבע כוס מים רותחים
שתי כפיות דבש
שתי כפיות קינמון
כוס קמח
3 תפוחים שחתוכים לקוביות קטנות +2 כפיות סוכר חום
אופן ההכנה –
בקערה גדולה לטרוף ידני ביצים שלמות עם סוכר
ואז להוסיף שמן מים לערבב טוב ולהוסיף את היבשים.
לאחר שהתערובת חלקה ,
להוסיף את התפוחים .
לאחד היטב .
לרפד תבנית אינגליש בניר אפיה לשמן טיפה ואז לשפוך את הבלילה
לתוך התבנית .
ולאפות על 170 מעלות עד שהעוגה שחומה יפה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש זה לוקח בערך 40 דקות או 50 .
המלצה שלי לברק וטעם חגיגי לזרזף מעט דבש בעוד העוגה חמה .
נסו אותה בטוחה שתהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *