עוגת תפוזים של חורף
הטעם ממכר… כמו של ארומה
לא צריכים לשלם יקר, אפשר להכין בבית בקלות!!!
היא גם קלה להכנה , גם מאוד טעימה
וגם פרווה ומתאימה לארוחות שבת
המתכון משתפת – אווה טבט
המרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
כוס קמח תופח
כוס סולת
כוס קוקוס
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
קורט מלח
להרטבת העוגה-
כוס מיץ תפוזים
כ 1/2 כוס סוכר . (אפשרי להוריד מכמות הסוכר).
אופן ההכנה-
להקציף את הביצים מבלי צורך להפריד.. חלבונים וחלמונים יחד עם כוס סוכר .
לאחר שנוצר קצף תפוח להנמיך מהירות המיקסר ולהוסיף לאט ובהדרגה את שאר המרכיבים.
לחמם תנור 180 מעלות .
להעביר את הבלילה ל- 2 אינגליש או תבנית מלבנית אחת בינונית.
אפייה בערך 40 -45 דק
מומלץ לבדוק עם קיסם ובמידת הצורך להמשיך אפיה.
להרטיב את העוגה לאחר האפייה עם הרוטב של התפוזים והסוכר
לפזר קצת קוקוס מלמעלה
הרי לכם עוגת תפוזים בדיוק כמו בארומה רק שהכנתם אותה בבית בכמה דקות !