לביבות תפוחי אדמה חג חנוכה בפתח🕎
למתכון
מאת ויקי אברמסון
המרכיבים–
4 תפוחי אדמה גדולים
1 בצל גדול
2 כפות קמח- אפשר גם קמח ללא גלוטן
2 ביצים
מלח
ופלפל שחור
אופן הכנה-
לקלף ולגרד על פומפיה את תפוחי אדמה, ואת הבצל,
אחר כך לסחוט היטב מכל הנוזלים .
להוסיף ביצים קמח מלח ופלפל ולערבב את התערובת .
במחבת לחמם שמן ושהשמן חם לקחת עם כף גדולה או ליצור לביבות בידיים מהתערובת. ולניח בתוך השמן החם.
לטגן משני הצדדים להזהבה מושלמת.
להניח על נייר סופג.
בתאבון וחג חנוכה שמח
מתאים לכל ארוחה ואירוע