קטגוריות
בשר קציצות ראש השנה

קציצות בשר טעימות בטירוף – לא מוותרים כל שבת

 

אמיליה אוזן

 

אלה קציצות בקר שאצלי לא מוותרים עליהם, כל שישי חובה על השולחן🤷‍♀️

שבת שלום

 

מתכון – אמיליה אוזן

המרכיבים

חצי קילו בשר טחון

בצל

תפוחי אדמה מגורד דק

חופן פטרוזיליה

חופן כוסברה

רבע גבעול כרישה

ביצה

חופן פירורי לחם

פפריקה

פלפל שחור

מלח

מעט כמון

שום כתוש

אופן ההכנה

שמים בקערה את הבשר .

קוצצים את הירק,בצל והכרישה .

מוסיפים את שאר המרכיבים.

מערבבים לתערובת אחידה .

ממליצה לשים חצי שעה לספוג טעמים .

לטגן קציצות בשמן עמוק

להשחה יפה.

בתאבון

נזללות מצלחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *