קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

עוגת זברה קלה ,נימוחה וטעימה

דינה ברוך

עוגת זברה

נהדרת נימוחה וקלה להכנה

מתכון מאת דינה ברוך

כוס מדידה חד פעמי לשתיה חמה/אוניברסלית

המרכיבים-

6 ביצים

כוס סוכר

שקית סוכר וניל

כוס מיץ תפוזים

כוס שמן

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

קורט מלח

2 כפות קקאו או שוקולית

אופן ההכנה –

את החלבונים להקציף עם כוס סוכר.

בקערה נפרדת מערבבים חלמונים עם סוכר וניל +כוס שמן +כוס מיץ תפוזים מערבבים היטב שלא יהיה גושים .

מוסיפים קמח מנופה +אפיה מערבבים היטב שלא יהיה גושים.

אחר כך מאחדים את הקצף לתערובת בשלוש פעמים ומקפלים בעדינות עד שהתערובת אחידה .

מחלקים את התערובת לשניים.

לחצי אחד להוסיף שתי כפות קקאו או שוקולית .

לשמן תבנית אפייה מס 24

להתחיל למזוג מהתערובת הבהירה במרכז התבנית ואז למזוג מעל מהתערובת הכהה למרכז וכך הלאה עד שמסיימים.

אופים בתנור בחום של 170

בערך -45 דקות עד שהעוגה יציבה במרכז

עוגה מהממת ויפיפייה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *