קטגוריות
Uncategorized

סופגניות ענן – כמו של קונדיטוריה

Avia wolf cohen

הכנתי סופגניות ענן

מצרפת מתכון לכמות בייתית- מוזמנים להכפיל

מתכון ל 12 סופגניות

מאת – אביה

המרכיבים-

380 גרם קמח לחם
3 כפות סוכר
8 גרם שמרים יבשים
1/3 כפית מלח
1/3 כוס שמן
3/4 כוס מים
ביצה
כפית תמצית וניל אמיתית
פקק אחד  וודקה/ערק/רום.

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים במיקסר ולשים טוב כמה דקות .
משמנים קערה ומעבירים את הבצק להתפחה.
כאשר  הבצק מכפיל את נפחו מורידים נפח ומחלקים ל 12 כדורים

כל אחד אמור להיות במשקל של 55-60 גרם.

מגלגלים ומסדרים על ניירות אפייה


מתפיחים בפעם השניה עוד כ 40 דקות.
מטגנים את הסופגניות בסיר נמוך ורחב על חום של 160-170מעלות- ממש מומלץ לעבוד עם מד חום.

לאחר הקירור ,ממלאים במה שאוהבים
הריבה הפשוטה הכי טעימה.

בהצלחה ♥️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *