קטגוריות
Uncategorized

לחמניות של פסח מקמח מצה

 


לחמניות של פסח
מאת -אורית חדידה
המרכיבים –
2 כוסות מים חמים
1/2 כוס שמן
כפית מלח
1/4כפית פלפל לבן
2 כפיות שטוחות סוכר
2 כוסות קמח מצה
1/2 כפית אבקת אפייה
4 ביצים גודל L
אופן ההכנה-
מרתיחים בסיר מים, שמן, מלח,פלפל, סוכר.
מוסיפים את הקמח מצה ואבקת האפייה ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר.
מצננים מעט ומוסיפים ביצה מערבבים עד שהביצה נטמעת בתערובת ושוב ביצה… כך את כל הארבעה.
מחממים תנור 200 מעלות
בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים או צורה של לחמנייה ארוכה… אופים 15 דקות ומורידים ל 180 מעלות לעוד 45 דקות.
בהצלחה!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *