קטגוריות
צמחוני

שניצל תירס בייתי שגם מבוגרים אוהבים

דרורית אוברפרשט
שניצל תירס בייתי שגם מבוגרים אוהבים
מאת – דרורית אוברפרשט
המרכיבים – 
קילו תירס טרי/שימורים/קפוא מה שאתם אוהבים
2 בצלים קצוצים
3 כפות שמן
כף קטשופ
2 ביצים
3/4 כוס קמח לבן
3/4 כוס קמח תירס
1/4 כוס מים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חצי כפית סודה לשתייה
לציפוי :
פירורי לחם+ 2 כפות קמח
ביצה טרופה
אופן ההכנה – 
תחילה , נטגן את הבצל הקצוץ עם מעט שמן ומלח לכדי בצל מטוגן.
לאחר מכן נטחן את התירס במעבד מזון ונעביר לקערה גדולה.
שמים את כל שאר המרכיבים בקערה ואת הבצל ומערבבים היטב.
לאחר מנוחה לספיגת טעמים, יוצרים מהתערובת שניצלים בעזרת כף ומניחים על תבנית/מגש עם נייר אפייה ומעבירים להקפאה.
לאחר שהשניצלים קפאו,
נתחיל במלאכת הציפוי והטיגון.
נשים 2 כלים אחד עם ביצה והשני עם פירורי לחם ונתחיל לצפות את השניצלים.
לאחר שציפינו את השניצלים נתחיל לטגנן.
כל שניצל נטגן כ2 דקות מכל צד ונשים על תבנית תנור עם נייר אפייה.
את השניצלים נעביר לתנור לאפייה של כרבע שעה על חום של 180 מעלות עד שהם שחומים וקריספיים.
ניתן גם לטגן על אש נמוכה יותר עד שהם שחומים ומוכנים.
בהצלחה!
לעוד מתכונים צמחוניים לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *