קטגוריות
טבעוני סלטים

סלט שומר של חורף לשולחן השבת

 

מאיה בוטראשווילי

 

 

סלט שומר של חורף לשולחן השבת

מאת – מאיה בוטראשווילי

המרכיבים – 

2-4 שומרים

תפוז מקולף וחתוך לקוביות

חופן כוסברה/פטרוזיליה קצוצה

מיץ מ2 לימונים

2 כפות תשמן

חצי כפית סוכר

מלח לפי הטעם

 

אופן ההכנה – 

זה סלט נהדר להכין לארוחת השבת.

תחילה נחתוך את השומרים באיזו צורה שתאהבו אבל שיהיה חתוך דק.

נמליח את השומר נערבב וניתן לו יחד עם המלח כמספר דק שמעט יתרכך.

לאחר מכן נוסיף את התפוז והכוסברה/פטרוזיליה ונתבל.

נערבב היטב ונגיש (מומלץ להכין כמה שעות לפני ההגשה).

זה סלט נהדר וחמצמץ ליד תבשילים טעימים וכבדים.

בהצלחה!

לעוד מתכוני סלטים לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *