
פשטידת ברוקולי ב3 דק׳ דלת קלוריות (יחסית כן, ) פיתרון מושלם לערב חברים
פשטידת ברוקולי מתכון מנצח
מאת – Merav Tamam
המרכיבים-
3 ביצים.
3 כפות קמח.
גביע קוטג׳.
שמנת חמוצה גביע
כפית מלח.
חבילה פרחי ברוקולי טרי כ- חצי קילו (לחלוט כמה דקות במים רותחים )
או ברוקולי קפוא.
אופן ההכנה –
מערבבים הכל יחד לפי הסדר מלבד הברוקולי.
בתבנית פיירקס מתיזים ספריי שמן באופן קליל, מפזרים פירורי לחם שכבה דקה, מסדרים את פרחי הברוקולי ושופכים עליהם את כל הבלילה.
למי שרוצה להעשיר בקלוריות ממליצה לפזר רצועות גבינה צהובה מכניסים לתנור ל40 דק׳ על 180-200 מעלות
עד להשחמה ולהוציא.
לפזר פרמזן לתת לזה עוד 5 דק לנוח.
ושיהיה בתאבון .