
להכנת הבצק נשים את כלל מרכיו בקערת המיקסר או מעבד מזון.
נפעיל את המיקסר או מעבד המזון בפולסים עד איחוד הבצק,
כדי שיצאו לנו עוגיות כמה שיותר פריכות, נרצה לעבד וללוש
את הבצק כמה שפחות.
נוציא את הבצק נאחד לכדור, נעטוף בניילון ונעביר למקרר למנוחה
של 10 דק’ לפחות.
בנתיים נערבב את הנוטלה עם מעט קינמון (כל אחד על פי טעמו
האישי יתבל בקינמון) , אפשר לרכך את הנוטלה מעט במיקרו כדי
שיהיה קל ונוח יותר למרוח על גביי הבצק.
נחמם תנור על 170 מעלות ונוציא את הבצק מהמקרר לאחר
המנוחה.
נחלק ל4 חלקים שווים ונתחיל לפתוח חלק אחד על גבי משטח
העבודה עם מעט קמח לדף חלק ואחיד בעובי.
לאחר שהדף פתוח נמרח מהמילוי, נגלגל ונעביר לבנית מרופדת עם
נייר אפייה.
מומלץ לחתוך את השבלול שגלגלנו על גבי התבנית לעוגיות מפאת
נוחות העבודה.
נעביר לתנור ונאפה כ20 דק’ או עד שמוכן , הבצק צריך להיות
בהיר ולא להשחים יותר מידי.
בהצלחה!