מתכון לחרוסת מסורתית וטעימה
מאת -דלית וגמן
אפשר להפחית בחצי את המרכיבים ,
תלוי במספר האורחים שיש לכם
המרכיבים-
2 קופסאות ממרח תמרים
4 תפוחים מרוסקים שניים מתוקים ושניים גראנד החמוצים
6 כפות אגוזי מלך קצוצים גס
כף שטוחה קינמון טחון
קורט מלח
אופן ההכנה –
לערבב הכל ביחד לתערובת חלקה .
לשים בקופסא ולפזר מעל התערובת.אגוזים קצוצים גס לפני האכילה .
לתת מנוחה במקרר לפני ההגשה.
מתכון לחרוסת מסורתית במיוחד לפסח
תגובה אחת על “מתכון לחרוסת מסורתית במיוחד לפסח”
יפה מאוד