קטגוריות
Uncategorized

לחם לפסח – לחם ללא גלוטן

מאיה עמר

מתכון לחם ללא גלוטן כשר לפסח

השנה אין את תערובת הקמח עם השמרים לפסח.

קונים קמח ללא גלוטן רב תכליתי יש להשיג בסופר של כל מיני חברות.

לא משנה איזה

יש גם קוביות שמרים טריות כשר לפסח.

המרכיבים-

500 גרם תערובת קמח ללא גלוטן יש כשר לפסח.
25 גרם שמרים קוביה קטנה  כשר לפסח

4 כפות שמן

כף גדושה סוכר
2 ביצים
כפית מלאה מלח
כוס ועוד שליש  מים

למרוח – ביצה ושומשום למעלה

אופן ההכנה –

לקערת המיקסר נשפוך כוס מים ונערבב שמרים וסוכר.

נמתין 5 דקות ואז נוסיף את כל המרכיבים .

נלוש במיקסר 5 דקות .

נכסה את הקערה ונמתין שעה וחצי.

נעביר את התערובת לתבנית לחם משומנת היטב או מרופדת בניר.

נמתין עוד  כשעה

נמרח בביצה ונפזר שומשום

נאפה על 180 מעלות 30-40 דקות

*אפשר להכין לחמניות מאותה תערובת

4 תגובות על “לחם לפסח – לחם ללא גלוטן”

את יכולה לערבב כל המרכיבים יחד ביד בקערה לערבב טוב טוב כמה דקות.
קמח תמי, קמח מולינו יש הרבה סוגים בסופר וכתוב עליהם כשר לפסח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *