קטגוריות
עוף ראש השנה

העוף הכי טעים – עוף בסויה, צ’ילי וסילאן 

 

Linda Amgar Langenauer
עוף בסויה, צ’ילי וסילאן
מאת – Linda Amgar Langenauer
כדאי, ממש כדאי 👌 אין… פשוט אין… העוף יוצא כל כל טעים,
ו… הרוטב ??? ווואייי חבל על הזמן… 🍗
תכינו אורז לבן שיספוג את כל הרוטב היאממי הזה 😍  זה טעים
המרכיבים-
3 כרעיים לחצות
3 כפות רוטב סויה
3 כפות סילאן
2 כפות רוטב צילי מתוק
2 כפות שמן זית
כף מיץ לימון
1/4 כפית פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
כפית שום כתוש
אופן ההכנה –
למרינדה – לערבב בקערה את המצרכים (חוץ מהעוף) לתערובת אחידה, להכניס את העוף לקערה, לערבב היטב, לניילן ולהניח שעה-שעתיים במקרר.
להניח את העוף בשכבה אחת בתבנית כשצד העור למטה ולצקת מעל את הרוטב שנשאר בקערה, לאפות בתנור מחומם מראש ל-200 מעלות 35-40 דקות, להפוך את העוף ולאפות עוד 25-30 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *