
אלפחורס לבבות 


המתכון של – אתי זוהר
מרכיבים בכוס ח.פ. לשתיה חמה
המרכיבים-
3/4 2 כוסות קמח (כמעט 3 כוסות קמח )
200 גרם חמאה רכה
כוס קורנפלור
כוס אבקת סוכר
שקית אבקת אפיה
2 כפות פודינג וניל
3 חלמונים L
מילוי –
ריבת חלב
קוקוס
אופן הכנה –
ללוש היטב את כל המצרכים ולהוסיף קמח בהדרגה עד לקבלת בצק נוח לעבודה. לתת לבצק מנוחה קצרה במקרר.
לרדד את הבצק לקרוץ בעזרת קורצן לבבות/עיגולים
להניח על נייר אפיה
ולאפות בתנור שחומם מראש
ל 175 מעלות כ 14 דקות להזהבה קלה ביותר
הרכבה :
לוקחים עוגייה אפויה ומורחים ריבת חלב ומצמידים עוגייה נוספת
מגלגלים את השוליים בקוקוס
בהצלחה רבה
