קטגוריות
סלטים צמחוני

פרוסות חצילים אפויים בתנור – בטעם של מטוגן

 

Myriam Assedou

פרוסות חצילים אפויים בתנור – בטעם של מטוגן

חצילים בהחלאטל לא חייבים לטגן – אפשר להכין בקלות בתנור

טיפים איך להכין במתכון הקל

חני אלקיים

המרכיבים-

1-2 חצילים

זמן זית

מלח

אופן ההכנה –

הכי חשוב במתכון לחתוך את החציל עבה לפחות בעובי של ס”מץ להבריש את הנייר בשמן זית ,לסדר את פרוסות החציל.

להבריש גם אותן.

לאפות אפיה רגילה 200 מעלות

להפוך את החצילים באמצע האפייה זה לוקח כ- 20 דקות תלוי בתנור

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *