

סיר קציצות דגים חגיגי
המרכיבים-
תערובת הדג-
קילו סלמון ולברק טרי טחונים(אפשר דג אחר )
ירק – כוסברה ,פטרוזיליה כחצי צרור
5 שיני שום כתוש
כ- כוס פירורי לחם
ביצה
כפית כמון
כפית פפריקה מתוקה
מלח פלפל
לרוטב –
12 שיני שום פרוסות
גמבה אדומה גדולה פרוסה
פלפל חריף ירוק
עגבנייה גדולה פרוסה
רסק קטן
או שימורי עגבניות מרוסקות
זיתים מגולענים או חומוס מבושל או פול כוס
אופן ההכנה –
לערבב את הדגים עם כל המרכיבים ,להכין כדורים לטגן טיפה עד השחמה.
הרוטב-
לשים בסיר שמן,להוסיף את כל המרכיבים של הרוטב .
לטגן כולל תבלינים – פפריקה ,כמון, פפריקה בשמן ,וחריפה.
להוסיף ככוס מים
לסדר קציצות ולבשל 25 דקות .
והכי חשוב לקראת סיום להוסיף לימון כבוש 2 כפיות
וירק מלמעלה