
קציצות ירק
מטוגנות ( אפשר לאפות) טעים מאודד
מאת – Ilana Buchris
המרכיבים-
2 גזרים
2 קישואים
2 תפוח אדמה
בצל
בטטה
חתיכה קטנה של דלעת
חופן פטרוזיליה ( אפשר לוותר אם לא אוהבים)
2 ביצים
4 כפות קמח
אופן ההכנה –
לגרד את כל הירקות
להניח במסננת, להוצאת הנוזלים לסחוט היטב.
להוסיף 2 ביצים
4 כפות קמח ( אפשר קמח תפוח אדמה)
תבלינים- מלח. פלפל שחור, פפריקה מתוקה
וכורכום לערבב היטב.
לטגן במעט שמן,
להפוך את הקציצה
( לא להפוך מהר, שלא תתפורר).
תהנו, חנוכה שמח
