קטגוריות
Uncategorized צמחוני

פוטטוס תפוחי אדמה – רוצו להכין, זה ממכר

רנת פורטנוי

מתכון לפוטטוס מופלאים

מאת – רנת פורטנוי

המרכיבים –

3 תפוחי אדמה (מומלץ להשתתמש באדום)

כף קורנפלור/קמח

כף פפריקה

כפית כורכום

כפית מלח

כפית פלפל שחור

4 כפות מיונז/שמן זית

אופן ההכנה – 

מקלפים את תפוחי האדמה (אפשרי להשאיר עם הקליפה) ושוטפים היטב.

חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות עבות בצורת “סירות”.

מערבבים בתבנית יחד עם כל המרכיבים,

ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, למשך שעה עד שהפוטטוס זהובים.

מגישים עם הרטבים שאוהבים, בתאבון!!!

 

רנת פורטנוי

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *