![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/04/94558667_10158127689357305_24466908266889216_n-238x300.jpg)
יום העצמאות וחג העל האש בפתח, אז זה בדיוק הזמן להכין צ’ימיצ’ורי כזה שגורם לכל סטייק לחייך ![🥩](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td4/1/16/1f969.png)
![🍀](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t87/1/16/1f340.png)
![🥩](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td4/1/16/1f969.png)
![🍀](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t87/1/16/1f340.png)
מתכון מאת סתיו סעדון
המרכיבים-
חבילת פטרוזיליה
חצי גמבה אדומה
5-6 שיני שום
שמן זית
חומץ בן יין
מלח
פלפל
אופן ההכנה –
לטחון הכל ביחד בפולסים, לא ממש עד למרקם משחתי אלא טיפה לפני, שנרגיש את חתיכות הפרי (;))
*ניתן להוסיף בצל סגול/פלפל חריף טרי/חומץ בן יין, אני פחות מתחברת, אוהבת את זה רגוע*
וחג שמח לישראל שלנו