
עוף עם אפונה ברוטב צהוב מהמם
מתכון לפי אושרית אברג’יל
המרכיבים-
כרעיים עוף 3
2 כוסות אפונה קפואה
2 בצלים
כצרור עלי סלרי עלים
2-3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
מלח
פלפל
כורכום
מרק עוף
אופן ההכנה –
מטגנים את הבצל להזהבה.
מוסיפים את הסלרי, ותפוחי האדמה .
מוסיפים תבלינים .
את העוף שמים עם העור כלפי מטה ומטגנים כ- 5 דקות.
אחר כך הופכים ומטגנים לצד שני.
מוסיפים מים .
מבשלים שעה עד שעה וחצי עד לצימצום הנוזלים.
