קטגוריות
חלבי עוגות עוגות גבינה

עוגת כנאפה עדי אברג’ל
ווואאאוווווו כמה שזה טעים
שבת שלום❤🤍❤🤍
מתכון לעוגת כנאפה-
תבנית 26
480 גר שערות קדאיף
200 גר נטורינה או חמאה
3 כפות אבקת סוכר
3 כוסות מים או חלב
4 כפות סוכר (אפשר גם יותר)
5 כפות קורנפלור
2 כפות סולת
1 סוכר וניל
שמנת צמחית או חלבית
לסירופ
2 כוסות סוכר
מיץ מחצי לימון
כוס וחצי מים

אופן ההכנה-
להביא לרתיחה
לגזור את שערות הקדאיף
להוסיף את הנטורינה ואת האבקת סוכר
לערבב ולהעביר לסיר רחב על אש נמוכה
ולערבב לא להפסיק בערך כ 10 דק עד שמתקבל צבע יפה.
בסיר קטן שמים את המים והקורנפלור ,סוכר וניל, סולת וסוכר.

מערבבים ללא הפסקה 10 דק.
שהכל הסמיך להוסיף את השמנת הצמחית ולערבב טוב טוב ולאחר מכן
לכבות את האש.
לקחת חצי מהשיערות קדאיף לשטח על התבנית לשפוך את הבלילה ולהוסיף את שאר השערות קדאיף,
להכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות 50 דק.
שהעוגה קרה לשפוך את הסירופ החם ולפזר פיסטוק
בהצלחה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *