בייגלה בייתי קל ומהיר להכנה![🥨](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t53/1/16/1f968.png)
![🥨](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t53/1/16/1f968.png)
בייגלה רומני של קיוסקים
מתכון לבייגלה מאת – רותם אילן גור
המרכיבים-
קילו קמח רגיל מנופה
2 כפות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
3 כוסות מים (בכוס ח”פ לשתיה קרה)- תמיד כדאי להתחיל בפחות ולהוסיף במידת הצורך.
2 כפיות מלח
אופן ההכנה –
במיקסר וו לישה – ללוש היטב את המרכיבים ולקראת סוף הלישה להוסיף 2 כפיות מלח.
לכסות ולתת לבצק מנוחה של 30 דקות. מחלקים ל- 20 כדורים שווים ויוצרים רצועות .
יוצרים בייגלה בעזרת 2 רצועות מלפפים – תוכלו לראות כאן
בינתיים מרתיחים מים בסיר, מוסיפים 4 כפות דבש ו 2 כפות אבקת סודה לשתיה, מערבבים היטב ומנמיכים את הלהבה.
מכניסים את הבייגלה למים החמים כחצי דקה מכל צד.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
מפזרים שומשום/זעתר/מלח…
ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהבייגלה שזוף ויפה.
בתאבון![😊](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7f/1/16/1f60a.png)
![😊](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7f/1/16/1f60a.png)
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/06/46171971_1130648033765046_7279979982015692800_n-300x270.jpg)