שבלולי קינמון וחמאה הריח והטעם משגע!
מאת – טובה ניסים
מרכיבים –
1 קילו קמח
2 בצים
כף תמצית וניל
3/4 כוס שמן
קורט מלח
כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
3 כוסות מים פושרים
מילוי –
קקאו
קינמון
200 גרם חמאה/מחמאה
אופן ההכנה –
להכניס לקערת המיקסר את המרכיבים היבשים ולאחר מכן את הביצים והמים .
להתחיל לישה ולאחר מכן להוסיף את השמן ללוש עד שמתקבל בצק אחיד חלק וגמיש , כ 10 דק.
להניח את הבצק בצד לתפיחה של כשעה.
לאחר שתפח לחלק ל 4 כדורים.
לרדד למרובע גדול, ולפזר קקאו סוכר טחון וקינמון.
לגלגל לרולדה ולפרוס לעיגולים ברוחב 1-2 ס”מ
ולשים בתבנית על נייר אפייה ולתת להם שוב לתפוח כ 20 דקות. להמיס 200 גרם חמאה, להבריש את השבלולים בחמאה לפני שהם נכנסים לתנור .
לאפות בחום של 200 מעלות כ 20 דק עד השחמה .
ניתן להבריש בדבש או לפזר אבקת סוכר כשהשבלול מוכן .
2 תגובות על “שבלולי קינמון הריח והטעם משגע”
המתכון הזה לא ברור..איפה נכנסת החמאה??
ואיפה כתוב במצרכים סוכר טחון.
וגם כמויות לא מצוינות
אתקן שיהי ברור