ניוקי דגים חריפים כבר טעמתם?
דגים מרוקאים ברוטב עם ניוקי זה הדבר הבא!!!
מאת – ציון ומתן לגזיאל
המרכיבים-
4 פילטים של דג אמנון טרי
10 שיני שום פרוסות
המון כוסברה קצוצה\פלפל אדום פרוס
פלפל חריף
2 פלפלים אדומים חריפים יבשים
כף פפריקה בשמן
כפית חריפה
כפית כמון
כפית כורכום
מרק עוף כף
אריזה ניוקי
אופן ההכנה –
לחמם שמן בקרקעית הסיר ולהוסיף 10 שיני שום
כוסברה קצוצה
1 פלפל אדום
1 פלפל חריף
2 פלפלים חריפים יבשים (אפשר יותר, תלוי ברמת החריפות שאוהבים)
תבלינים לרוטב:(הכל לפי העין)
כף בערך פפריקה מתוקה בשמן , ופפריקה חריפה מעט
מלח
כפית כמון
מ. עוף
כפית כורכום
לערבב היטב הכל בתוך השמן ולהוסיף קצת מים.
לשים את הדגים ולבשל 20 דקות.
לניוקי – חבילה מהסופר
להרתיח סיר עם מים ומלח למשך 3 דקות
ולהוסיף לדגים לאחר שהתבשלו לבשל עוד כמה דקות ברוטב.
תהנו