דג סול מטוגן ,זה הכי פשוט קל וטעים !
מתכון- נעומי שושן
במיוחד לימי תשעה באב !
המרכיבים –
אריזה דג סול
2 ביצים
מלח ,פלפל שחור
אפשר פטרוזיליה קצוצה
קערה שניה קמח
אופן ההכנה –
מפשירים את הדגים , משרים אותם בלימון שוטפים היטב ומניחים להם להתייבש במגבת נקייה . בנתיים מניחים 2 קערות אחת לקמח ואחת לביצים : 2 ביצים טרופות להוסיף להם מלח פלפל שחור פטרוזיליה אפשר מרק עוף גם . נערבב היטב . נניח את הדגים תחילה בבלילת הביצים ואחרכך בקמח לטגן מ2 הצדדים . בהצלחה !
אפשר גם הפוך קודם בקמח ואחר כך בביצים.
נגיש עם פלח לימון