קטגוריות
עוגות ראש השנה

פאי קרם שקדים

כוכי יוסף

פאי קרם שקדים,זה מטורף

מאת – כוכי יוסף

 

קוטר 20
המרכיבים

מצרכים לבצק:
100 גר׳ חמאה רכה
כוס וחצי קמח
קורט מלח
2 כפות אבקת סוכר
2 ביצים.
למילויי קרם שקדים-
150 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
3 ביצים
גרידת לימון
250 גרם אבקת שקדים
2 כפות גדושות קמח תופח
לקישוט.
אבקת סוכר
100 גרם שקדים לבנים.
אופן הכנה
הבצק –

ללוש הכל ביחד לבצק אחיד ורך לעטוף בניילון ולמקרר לשעה.
להוציא לפזר קמח לרדד את הבצק לעיגול לגלגל על המערוך ולהניח על תבנית הפאי להדק, ולחתוך את הבצק המיותר.
לעשות חורים עם מזלג ולהכניס למקפיא ל10 דקות
בנתיים להכין את הקרם

לערבב המרכיבים יחד לתערובת חלקה.

לשפוך על הבצק ליישר לפזר מלמעלה שקדים ולאפות ב 170 מעלות עד שמזהיב.
להוציא לקרר ולפזר בנדיבות אבקת סוכר.
בהצלחה ❣❣❣

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *