עוגת באונטי פרווה לשבת
תודה על המתכון המושלם – שפרה אזולאי
המרכיבים-
3 ביצים
3/4 כוס שמן
כוס סוכר
3/4 כוס מיץ
2 כפות רום
2 כפות שוקולית
2 כפות קקאו
כוס וחצי קמח תופח
לשכבת הקוקוס-
כוס סוכר
70 גרם מחמאה
פחית קרם קוקוס -400 גרם
3 וחצי כוסות קוקוס
זיגוג שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
חצי כפית שמן
אופן ההכנה –
להכין תבנית קוטר 26 משומנת
נקציף ביצים עם סוכר במיקסר .
נוסיף בהגרגה מיץ,רום,ושאר המרכיבים.
לא לערבב יתר על המידה.
נעביר בלילה לתבנית .
נאפה 170 מעלות 30 דקות.
לאחר שהעוגה מצטננת.
נכין מילוי קוקוס –
נחמם מחמאה עם סוכר וקרם קוקוס.
עד שהכל נמס.
נוסיף את הקוקוס ונערבב טוב.
נשפוך מעל העוגה .נשים לקירור.
נכין ציפוי השוקולד ונזגג את העוגה .
2 תגובות על “עוגת שוקולד קוקוס – באונטי פרווה”
העוגה נראית מעולה, רק שלא כתוב כיצד להכין את זיגוג השוקולד, בסיר על הגז או במיקרוגל
פשוט להמיס שוקולד במיקרו עם כפית שמן
או לחמם שקית זילוף שבתוכה השוקולד לבתוך מים חמים