עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ’יפס
מאת – אילנה לוי
המרכיבים –
(לפי כוס מידה 250 מ”ל)
1 כוס שיבולת שועל עבה
2 כוסות קמח
1 /2 כוס ועוד 1 כף סוכר חום.
1/2 כוס אגוזים טחונים גס
1/2 כוס קוקוס
1 כפית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כפית קינמון
1/2 כוס שמן
1/4 כוס מיץ תפוזים
1 כפית תמצית רום
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
1 חב’ שוקולד צ’יפס מריר.
אופן ההכנה –
בקערת מיקסר לשים את כל החומרים הרטובים , כדאי להתחיל בלהקציף מעט את הביצים.
לאחר מכן להוסיף את היבשים , ולבסות את השוקולד.
לתת מינימום ערבוב שהכל יתאחד וזהו.
בידיים רטובות ליצור כדורים קטנים, להניח על נייר אפיה ולשטח אותם מעט.
לאפות ב – 180 מעלות כ – 20 – 25 דקות.
בהצלחה – אילנה לוי
![אין תיאור זמין לתמונה.](https://scontent.ftlv18-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/71011676_853466241721498_4304415691475255296_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=825194&_nc_ohc=vCcyHDxshUkAX-MzaBq&_nc_ht=scontent.ftlv18-1.fna&oh=00_AT8mZledVbAQOKGtZf03bir7LqGWams_cphsOByCzSBbWA&oe=636C7E77)