פשטידת ירקות ותפוחי אדמה
מאת – נורית סבטון
המרכיבים-
4 תפוחי אדמה
גזר
אפונה קפואה חצי כוס
בצל גדול
4 ביצים
פטרוזיליה קצוצה
תבלינים
מלח ,
פלפל שחור
מעט כורכום
אופן ההכנה –
לבשל תפוחי אדמה וגזר קלופים וחצויים עד לריכוך,
לטגן בצל קצוץ עד להזהבה, את הירקות המבושלים לחתוך לקוביות,
להוסיף אפונה , את הבצל שטוגן מראש, ביצים, פטרוזיליה קצוצה דק, להוסיף מעט שמן זית, פלפל שחור גרוס דק, מלח ומעט כורכום, לערבב היטב,
לרסס מעט שמן על נייר אפיה, לשפוך את התערובת לתבנית מרובעת 20/20
אפיה בין 50 דקות לשעה ורבע בתנור, 180 מעלות, זמן האפיה תלוי בתנור ובכמות התערובת…
יש לאפות עד להזהבה