עוגת סברינה קלה להכנה
באדיבות – רבקה זוהר
המרכיבים –
6 כפות קמח
6 כפות סולת
6 ביצים
חצי כוס סוכר
4 יחידות סוכר וניל
2 כפות שמן קנולה
2 כפות קוניאק או ברנדי
אופן ההכנה-
מקציפים במיקסר ביצים שלמות וסוכר בהדרגה יחד עם סוכר וניל עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים את הברנדי והשמן, מנמיכים את המיקסר ומוסיפים את הקמח והסולת עד שהכל נטמע .
מוזגים ל3 תבניות אינגליש קייק , מחממים מראש תנור ל180 מעלות טורבו ואופים למשך 8 דקות.
לסירופ:
2 כוסות סוכר
2 וחצי כוסות מים
5 שקיות סוכר וניל
2 כפות ברנדי
להביא לרתיחה ולכבות
ומיד כשהעוגות יוצאת מהתנור יוצקים על כולן באופן שווה מצקת של סירופ עד שהעוגה שותה ולהוסיף עד שהסירופ נגמר
לקצפת-
2 שמנת מתוקה 38 אחוז או פרווה
2 כפות גדושות אבקת סוכר
מקציפים עד קבלת קצפת חזקה ויציבה ומזלפים מעל כל העוגות אחרי שהתקררו במקרר לפחות שעתיים , מומלץ לקשט עם פרי טרי או ריבה.
3 תגובות על “עוגת סברינה קלה להכנה”
נראה מעולה, אכין לשבת
זה לא הרבה סוכר וניל וסוכר לבן אפשר פחות סוכר
אפשר פחות